Τζάκια Ενεργειακά

ΤΖΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ


Tι είναι ενεργειακό τζάκι;
Ένα ενεργειακό τζάκι χαρακτηρίζεται από εστία κλειστού τύπου με κεραμικό τζάμι. Η εστία του ενεργειακού τζακιού είναι κατασκευασμένη από τερμότ ή βερμικουλίτη ή σαμότ, κεραμικό υλικό, μεγάλης αντοχής στη φωτιά. Ο βαθμός απόδοσης των ενεργειακών τζακιών είναι εξαιρετικά υψηλός και κυμαίνεται μεταξύ 78-90%, χάρη στην ελεγχόμενη καύση. Με το ενεργειακό τζάκι έχουμε τη δυνατότητα θέρμανσης πολλών τετραγωνικών μέτρων, χωρίς άλλου είδους θέρμανση. Κατά συνέπεια τα ενεργειακά τζάκια εξοικονομούν σημαντικά ποσά θερμικής ενέργειας ,βοηθούμενα από το βεντιλατέρ ,που επιτρέπει τη διοχέτευση ζεστού αέρα, φτάνοντας σε έναν ή και περισσότερους χώρους, που θερμαίνονται ομοιόμορφα. Παράλληλα τα ενεργειακά τζάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν δεσμεύουν την υγρασία του χώρου με αποτέλεσμα να μην ξεραίνουν την ατμόσφαιρα του εσωτερικού χώρου.

Υποκατηγορίες

HAJDUK

logo hajduk Hajduk-poiotitaΤο κατάστημα μας Τζάκια Γιάννης Κότσιφας είναι αντιπρόσωπος της εταιρεία HAJDUK (Πολωνία) ενεργειακά τζάκια για την Ελλάδα,Κύπρο και Αλβανία.

ΤΖΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ από την εταιρεία HAJDUK(ΠΟΛΩΝΙΑ), εδώ μπορείτε να δείτε κορυφαία μοντέλα από ενεργειακά τζάκια που κατασκευάζει η εταιρεία HAJDUK για περισσότερες πληροφορίες  μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας ή κάντε κλίκ στην φωτογραφία  ή στο όνομα για να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα στα ελληνικά.

 

 

Προβολή Προϊόντων...

NORDPEIS

ΤΖΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ από την εταιρεία Nordpeis(ΝΟΡΒΗΓΙΑ), εδώ μπορείτε να δείτε κορυφαία μοντέλα από ενεργειακά τζάκια που κατασκευάζει η εταιρεία Nordpeis για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Προβολή Προϊόντων...

REGAL

 

regal τζάκια ενεργειακάΤΖΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ από την εταιρεία REGAL(ΕΛΛΑΔΑ), εδώ μπορείτε να δείτε κορυφαία μοντέλα από ενεργειακά τζάκια που κατασκευάζει η εταιρεία REGAL για περισσότερες πληροφορίες  μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Προβολή Προϊόντων...

ΕΤΑΙΡΕΙΑ LOTUS

Η Lotus, κατασκευάστρια εταιρεία από τη Δανία, είναι από τις κορυφαίες στο χώρο του ενεργειακού τζακιού και της ενεργειακής σόμπας. Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από ενεργειακές σόμπες και ενεργειακές εστίες κλειστού τύπου με τέλεια καθαρή καύση και μεγάλη απόδοση.

Προβολή Προϊόντων...

KLOVER

Η Ιταλική Klover, εδώ και 40 χρόνια εξειδικεύεται σε κατασκευή προϊόντων καλοριφέρ.
Το 1998 εξέλιξε ένα σύστημα ασφαλείας που το ονόμασε SICURO TOP και το κατοχύρωσε ως πατέντα σε παγκόσμια κλίμακα. Το λέει και το όνομά του: ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!

sigouro klover

Είναι το μοναδικό σύστημα που εξασφαλίζει ότι το τζάκι καλοριφέρ - λέβητας λειτουργεί σε μηδενική πίεση ότι και να συμβεί.
Όταν υπάρχει υπερθέρμανση , η εκτόνωση της πίεσης που πάει να δημιουργηθεί, γίνεται με φυσική ροή στην αποχέτευση!!!
Με το μεταλλικό φλοτέρ, που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, γίνεται η αναπλήρωση του νερού που φεύγει στην αποχέτευση.

Προβολή Προϊόντων...