Καθαρισμός Καμινάδας

Η πολυετής μας πείρα, μας έχει διδάξει ότι για να λειτουργεί και να αποδίδει σωστά ένα τζάκι θα πρέπει να γίνεται συχνά ο καθαρισμός της καμινάδας. Η καύση ξύλων όπως το πεύκο που μας βοηθάει στο γρηγορότερο άναμμα προκαλεί ταυτόχρονα πολλά κατάλοιπα στα τοιχώματα των καμινάδων.

Επίσης κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να γίνει υποδοχή για φωλιά πουλιών ή ακόμα και μελισσών. Όλα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στην λειτουργία του τζακιού (όπως κάπνισμα), ή και του λέβητα, σε σημείο που μπορεί ακόμα να δημιουργηθεί ανάφλεξη και να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην καμινάδα.

Απαραίτητα λοιπόν πρέπει να καθαρίζονται οι καμινάδες, εάν είναι δυνατόν κάθε χρόνο. Αναλαμβάνουμε με απόλυτη εγγύηση τον καθαρισμό καμινάδων τζακιών και λεβήτων έτσι ώστε να είσαστε ήσυχοι για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Γιατί να τα αναλάβουμε εμείς?

Γιατί είμαστε υπεύθυνοι με μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους επισκευές και πάνω από όλα γιατί θα έχετε άμεσο αποτέλεσμα.

Λόγω της μεγάλης μας πείρας εγγυούμαστε το αποτέλεσμα άλλωστε 28+ χρόνια σε εργασίες στο τζάκι και στην θέρμανση είναι η εγγύηση μας.

Η καμινάδα όταν είναι καθαρή και συντηρημένη τότε και η καύση στο τζάκι είναι η βέλτιστη έτσι απολαμβάνεται θέρμανση με ασφάλεια